top of page

PLESNI TEČAJI

Priznani po kakovosti in uspehih.

SPICE DANCE STUDIO

Plesni tečaji Hip Hop, Jazz Balet in otroški plesi v SPICE DANCE STUDIO.

Naši izkušeni trenerji bodo poskrbeli, da boste uresničili ves svoji plesni potencial, med tem pa uživali in se sprostili ob ritmih vaše najljubše glasbe. Oglejte si izbor tečajev, ki vam jih ponujamo in izberite svojega.

JAZZ

Spoznajte se z eleganco, preciznostjo in nežnostjo, ki jo ponuja Jazz ples. Ta tradicionalna plesna zvrst vas bo zagotovo navdušila. Popularen je pri puncah in fantih. Tečaji, ki so na voljo so prilagojeni za dve različni stopnji znanja (osnovna in nadaljevalna). Skupine so razdeljene glede na starost in sicer:

 

OTROCI (8 - 11 let) 

MLADINA (12 - 16 let)

HIP HOP

Že več kot 10 let najpopularnejša zvrst plesa za katero je značilna energičnost, dinamičnost in prepletenost različnih plesnih tehnik ter stilov, ki navdušuje predvsem mladino. Tečaji so prilagojeni za dve različni stopnji znanja (osnovna in nadaljevalna). Skupine so razdeljene glede na starost in sicer:

OTROCI (8 - 11 let)

MLADINA (12 - 16 let)

ČLANI (+16 let )

OTROŠKI

PLESI

Otroški plesi za najmlajše.

Otroci se bodo s pomočjo prilagojenih plesnih iger spoznali z osnovami gibanja in motorike ter se pri tem noro zabavali ob ritmih popularnih otroških skladb.

Tečaji potekajo pod vodstvom izkušenih plesnih pedagovov specializiranih za delo z otroci. Skupine so razdeljene glede na starost in sicer:

MINI CICI  (3 - 5 let)

SPICY MINIS  (5 - 7 let)

NOVOST:
DANCEJAM - plesna vadba

To ni ples v paru! To je plesni tečaj za dame.

POROČNI

TEČAJI

Poročni ples, ki bo za vedno ostal v vajinem spominu. 

Izbereta si lahko:

- Klasični otvoritveni ples

- Zabavne plesne točke 

- Plesno presenečenje za goste

bottom of page