top of page

POLETNO POČITNIŠKO VARSTVO

Spoštovani starši, skrbniki!

 

V veliko veselje nam je, da bo naš Plesni studio Spice tudi to poletje vašim otrokom omogočil preživeti prečudovite tedne v času poletnih počitnic. V to smo prepričani! Projekt je namenjen otrokom od 5. do 12. leta z območja Mestne občine Kranj in okolice. Namenjen je vsem, tudi tistim, ki se bodo s plesom spoznavali prvič.

 

Poletno počitniško varstvo je enotedenski program (od ponedeljka do petka). Naše simpatične strokovno usposobljene plesne pedagoginje in ekipa prostovoljcev skrbijo, da otroci preživijo zabaven, sproščen in poučen teden in sklepajo nova prijateljstva. Glede na želje in razpoloženje otrok ter splošne usmeritve programa dodajamo plesnim vsebinam tudi družabne igre, ustvarjalne delavnice, športne aktivnosti (obisk kina, pohodi) ter odkrivanje Kranja in njegovih skritih kotičkov. 

TERMINI V JULIJU 2023

TERMIN 1

03.- 07.07.2023

TERMIN 2

10.- 14.07.2023

TERMIN 3

17.- 21.07.2023

TERMIN 4

24.- 28.07.2023

TERMINI V AVGUSTU 2023

TERMIN 1

31.7.- 04.08.2023

TERMIN 2

07.- 11.08.2023

TERMIN 3

14.- 18.08.2023

Prijave začnemo zbirati 1. maja 2023.
Prijavo je mogoče oddati preko spletnega obrazca spodaj.

PROGRAM

TEDENSKI PROGRAM ZAJEMA:

  1. Zajtrk

  2. Malico

  3. Kosilo

  4. Vodo in sadne pijače v neomejenih količinah

  5. Poučevanje plesa 

  6. Kreativne delavnice

  7. Kuharski tečaj za otroke

  8. Družabne in športne igre

  9. Izlete in obisk kina

  10. Obisk zunanjih institucij

KRAJ IZVAJANJA VARSTVA

Večinski del programa izvajamo v prostorih plesne šole Spice, Koroška cesta 4, 4000 Kranj.

Prostori plesne šole Spice so moderno opremljeni, klimatizirani in skladno s preventivnim ukrepi za zajezitev epidemije COVID-19 tudi po razglašenem koncu epidemije vsak dan razkuženi.

SEZNAM OBLAČIL IN OPREME

Oblačila: primerna dnevna oblačila, udobna pohodna obutev, športni čevlji (superge), copati.

Oprema: bidoni, sončna očala, papirnati robčki, ruzak/torba.

DARILO OB PRIJAVI

NA POČITNIŠKO VARSTVO

Vsak udeleženec poletnega počitniškega varstva v plesni šoli Spice prejeme posebno darilo!

Popust v višini 30 EUR za prvi vpis v SPICE DANCE STUDIO (novo članstvo) v katerikoli izbrani začetni tečaj v septembru ali oktobru 2023. Darilo je tudi prenosljivo na drugo osebo za namen prvega vpisa v Spice. Popust se ne prišteva k ostalim akcijskim popustom Spice.

CENIK IN POGOJI PLAČILA

1 DAN

1 DAN

35 eur/osebo

4k-wallpaper-adorable-blur-boy-1148998.j

1 TEDEN

150 eur/osebo

girl-wearing-red-tank-top-544983.jpg

DRUŽINE

10-20% popust

Vključitev otroka v projekt počitniškega varstva temelji na prostovoljni odločitvi starša/skrbnika otroka.

Cena za tedenski (5 dnevni) program počitniškega varstva znaša 150,00 EUR/teden.

Cena za dnevni (8ur) program počitniškega varstva znaša 35,00 EUR/dan.

V primeru prijave otrok iz veččlanske družine pri prijavi 2. otroka priznamo 10% popust, pri prijavi 3. otroka pa 20% popust.

 

V primeru prezasedenosti termina imajo prednost otroci iz socialno ogroženih družin.

girl-writing-on-paper-1843358.jpg

IZBOR TERMINA IN

SPLETNA PRIJAVA

POTRDITEV

RAZPOLOŽLJIVOSTI

PLAČILO 5. DNI

PO POTRDITVI

POTRDITEV UDELEŽBE

POSTOPEK PRIJAVE

Prijavo otroka v projekt počitniškega varstva se izvede preko spletne PRIJAVNICE (glej spodaj). Izpolniti je potrebno vse označene rubrike in podati ustrezna soglasja!

(Opomba: Prijavo otrok iz socialno ogroženih družin je možno, poleg prijave preko spletne prijavnice, oddati dne 01.05.2023 tudi po elektronski pošti, ali osebno na sedežu Plesne šole Spice, Koroška cesta 4, Kranj, v času uradnih ur od 16.00 do 19.00, s predložitvijo ustreznih potrdil CSD).

 

O tem ali bo otrok, glede na vse prispele prijave, lahko vključen v enega/dva od razpisanih terminov tedenskega programa varstva, vas v roku od 2 do 5 dni po prejetju oddane spletne PRIJAVNICE povratno obvestimo, in sicer po sledečem postopku:

 

V primeru, da bo vaš otrok (glede na ostale prispele prijave) lahko vključen v želeni izbrani 1 (en) OSNOVNI TERMIN ali 2 (dva) OSNOVNI + DODATNI TERMIN, vam bomo po elektronski pošti poslali obvestilo in priložili predračun za plačilo tedenskega prispevka 150 EUR z rokom plačila 5 dni.

 

POMEMBNO: Prejeta spletna PRIJAVNICA z izpolnjenimi vsemi obveznimi rubrikami in vašimi soglasji ter vaše pravočasno plačilo - pomeni sklenitev našega medsebojnega obligacijskega razmerja in s tem zagotovitev mesta za vašega otroka v želenem 1 ali 2 terminih. V primeru neizvršenega plačila do postavljenega 5 dnevnega roka plačila, se smatra vaša prijava za stornirano, prosta mesta pa bodo 6. dan omogočena drugim strankam iz čakalne vrste.

 

V primeru prezasedenosti vašega želenega termina/terminov, vas bomo preko elektronske pošte obvestili in vam predlagali, da vašega otroka vključite v NADOMESTNI termin/termina s prostimi mesti in vas pozvali, da odgovorite v roku 2 dni. Ko prejmemo vaše soglasje o nadomestnem terminu/terminih, vam bomo poslali predračun za plačilo tedenskega/dvotedenskega prispevka z rokom plačila 5 dni.

 

POMEMBNO: Prejeta spletna PRIJAVNICA z izpolnjenimi vsemi obveznimi rubrikami in vašimi soglasji ter vaše pravočasno plačilo - pomeni sklenitev našega medsebojnega obligacijskega razmerja in s tem zagotovitev mesta za vašega otroka v tedenskem/dvotedenskem počitniškem varstvu. V primeru neizvršenega plačila do postavljenega 5 dnevnega roka plačila, se smatra vaša prijava za stornirano, prosta mesta pa bodo 6. dan omogočena drugim strankam iz čakalne vrste.

 

ODPOVEDI ne zagotavljajo vračila plačila, razen v primerih višje sile (bolezen – z zdravniškim potrdilom in drugih nepredvidenih okoliščin, ki so otroku onemogočile udeležbo na tedenskem varstvu vseh 5 dni; o upravičenosti le-teh odloča zakoniti zastopnik izvajalca). V primeru premajhnega števila prijav (min. 5 otrok) ima organizator pravico do odpovedi izvedbe termina in vam ponudi udeležbo na enem izmed prihajajočih terminov. Odpoved s strani organizatorja je mogoča minimalno 3 dni pred pričetkom termina in že vplačani denarni znesek se vam povrne v primeru, da ga ne prenesete v naslednji željeni termin.

PRIJAVI SE TUKAJ

POHVALE IN ODZIVI STARŠEV

woman-wearing-yellow-button-up-long-slee

Imejte nas v mislih, kajti drugo leto ponovno pridemo k vam. Odlično ste poskrbeli za našega Maksa.

photography-of-a-beautiful-woman-smiling

Vsakokrat ko grem s hčerko

mimo vas, ona zavpije "spiiice". Zato vem, da se je imela super!

man-talking-picture-while-smiling-145695

Finančno dostopno, varno, z dobrim programom. Predlagam samo, da podaljšate do avgusta.

bottom of page