"Če lahko sanjaš,

lahko sanje tudi uresničiš"

Plesni studio SPICE je nastal z idejo po izboljšanju storitev, ki jih ponujajo tradicionalne plesne šole. Nad učinkovitim in strankam prijaznim poslovanjem boste navdušeni. To vam zagotavljamo!

 

SPICE je več kot samo plesna šola. Je prostor za kreativno izražanje, sproščanje in druženje.  

 

V našem plesnem studiju lahko izberete številne različne plesne in športne dejavnosti: Plesni tečaji, Joga, Pilates, Vodene vadbe in še več!

SPOZNAJ EKIPO

Kristina Zarić

  • Instagram
  • Facebook Social Icon
  • YouTube

Ustanoviteljica in organizacijska vodja.

Glavna trenerka Hip Hop tečajev

Kristina je priznana slovenska koreografinja, ki je svojo plesno pot začela že pri 6 letih. Kot koreografinja je svoje izkušnje pridobivala s poučevanjem v različnih slovenskih plesnih šolah ter nedavno na evropski turneji (Nemčija, Belgija, Avstrija) v organizaciji Hip Hop Starmoves. Kristina se lahko pohvali tudi s številnimi odličji, ki so jih dosegli njeni varovanci na državnih, evropskih in svetovnih prvenstvih v organizaciji Plesne zveze Slovenije in IDO. 

Je ena izmed najbolj zaželjenih STARMOVES učiteljev, ki svoje znanje nenehno izpopolnjuje na mednarodnih plesnih taborih kot so (Fair Play, The Beat Camp).

Anže Zalar

  • Facebook Social Icon

Ustanovitelj in kreativni vodja.

Pomožni trener Hip Hop tečajev

Anže je priznani slovenski plesalec in bivši član plesne skupine Maestro, ki je svojo plesno pot začel pri 12 letih. Pohvali se lahko s številnimi nastopi na raznovrstnih kulturnih, športnih in komercialnih dogodkih, na katerih je nastopil tako v Sloveniji kot v tujini. Kot koreograf je deloval v številnih slovenskih plesnih šolah, njegovi varovanci pa so dosegli odličja na mednarodnih tekmovanjih in festivalih kot tudi tekmovanjih v organizaciji Plesne zveze Slovenije in IDO. 

 

 V našem plesnem studiju skrbi za zasnovo ponujenih programov in celostno podobo. 

SPICE DANCE STUDIO / Koroška cesta 4 / info@dancestudiospice.com / +386 41 425 400