To ni ples v paru! To je plesni tečaj za dame

JAZZ

Spoznajte se z eleganco, preciznostjo in nežnostjo, ki jo ponuja Jazz ples. Ta tradicionalna plesna zvrst vas bo zagotovo navdušila. Popularen je pri puncah in fantih. Tečaji, ki so na voljo so prilagojeni za dve različni stopnji znanja (osnovna in nadaljevalna). Skupine so razdeljene glede na starost in sicer:

 

OTROCI (8 - 11 let) 

MLADINA (11 - 15 let)

HIP HOP

Že več kot 10 let najpopularnejša zvrst plesa za katero je značilna energičnost, dinamičnost in prepletenost različnih plesnih tehnik ter stilov, ki navdušuje predvsem mladino. Tečaji so prilagojeni za dve različni stopnji znanja (osnovna in nadaljevalna). Skupine so razdeljene glede na starost in sicer:

OTROCI (7 - 11 let)

MLADINA (11 - 15 let)

ČLANI (+15 let )

BREAKDANCE

Ravnotežje, moč, dinamično premikanje in premagovanje gravitacije. Vse to in še več zaznamuje enega izmed najstarejših uličnih plesov s katerim se spoznava vse več fantov in deklet. Tečaji, ki so na voljo so prilagojeni za dve različni stopnji znanja (osnovna in nadaljevalna). Skupine so razdeljene glede na starost in sicer:

OTROCI (8 - 11 let)

MLADINA (11 - 15 let)

OTROŠKI

PLESI

Otroški plesi za najmlajše.

Otroci se bodo s pomočjo prilagojenih plesnih iger spoznali z osnovami gibanja in motorike ter se pri tem noro zabavali ob ritmih popularnih otroških skladb.

Tečaji potekajo pod vodstvom izkušenih plesnih pedagovov specializiranih za delo z otroci. Skupine so razdeljene glede na starost in sicer:

MINI CICI  (3 - 5 let)

SPICY MINIS  (5 - 7 let)

CHEERDANCE

Cheer ples izhaja iz Amerike in je del športne panoge cheerleading. Je skupinski šport, sestavljen iz različnih stilov plesa, najpogosteje iz cheer poma, cheer hip hopa ali cheer jazza. Zaradi svoje dinamičnosti in sodelovanja posameznika v skupini je primeren za motorični razvoj otrok in mladine. Skupine so razdeljene glede na starost in sicer:

OTROCI (8 - 11 let)

MLADINA (11 - 15 let)

Poročni

tečaji

Poročni ples, ki bo za vedno ostal v vajinem spominu. 

Izbereta si lahko:

- Klasični otvoritveni ples

- Zabavne plesne točke 

- Plesno presenečenje za goste

SPICE DANCE STUDIO / Koroška cesta 4 / info@dancestudiospice.com / +386 41 425 400